Bald Balls shaving lotion

Wat is Ballen verzorging?

Het is voor de meeste mannen belangrijk om goed voor hun lichaam te zorgen. De ultieme zone en de ballen zijn hier een onderdeel van. Ook deze moet je verzorgen. 

Het is geen geheim dat dit een gevoelige zone is, waar het snel kan irriteren en schuren. Vooral bij het dragen van strakke ondergoed of tijdens inspanning (sporten, fietsen etc). Maar met de juiste verzorging kan je dit voorkomen en zorgen voor een comfortabele huid. Hierbij enkele tips van het team van Bald Balls: 

Gebruik een scheerolie bij het trimmen of scheren: 

Een scheerolie is een goede manier om je ballen fris en gezond te houden. De olie bevat voedende ingrediënten zoals vitamine E en aloë vera die helpen de huid soepel te houden en irritatie te voorkomen. Zeker na scheren of trimmen is de kans op irritatie door het schuren van de huid groter. 

Gebruik een aftershave lotion:

Een aftershave is essentieel om te gebruiken als je geschoren hebt. Ook naar een fikse trimbeurt raden wij dit aan. De huid is geirriteerd en heeft voedende ingredienten nodig. Dit zal de huid doen rusten en verminderd de kans op irritatie. 

Daarnaast koelt dit de huid, wat jou een extra fris en schoon gevoel geeft. 

Draag het juiste ondergoed:

De keuze voor ondergoed is ook belangrijk. Kies voor ademend materiaal zoals katoen en vermijd te strak zittend ondergoed. Draag ook het juiste formaat, niet te klein, maar ook niet te groot, om irritatie te voorkomen.

Verzorg de huid na het sporten:

Als je actief bezig bent, is het extra belangrijk om de huid van je ballen te verzorgen. Na het sporten, was je de huid grondig en gebruik een verzachtende aftershave lotion om te voorkomen dat de huid uitdroogt.

Met de juiste verzorging heb je de beste ballen van de wereld. Gezonde en comfortabele huid van je ballen voel je de hele dag. Kies de juiste verzorgings producten en ondergoed, en verzorg de huid na fysieke inspanning. Dit zorgt voor een soepele en zachte huid zonder irritatie.