Free Shipping

30 Day returns

100% Satisfaction guarantee

Discreet packaging

Made in Netherlands

Set di palle calve

€44,90 EUR €49,90 EUR -10% OFF

Voel je elke dag fris en zelfverzekerd met Bald Balls. Geen jeuk, roodheid en ongemak meer na het scheren of trimmen. Een veel gladder en zachte verzorgde huid.

  • Maakt 'm groter
  • Geen irritaties of rode bultjes meer
  • Gladder resultaat
  • Ruikt lekker

Pieter | Verified Buyer

"Bald Balls heeft mijn verwachtingen overtroffen! De scheerolie en aftershave-lotion hebben het scheren van mijn ballen compleet veranderd. Geen last meer van pijnlijke irritatie of jeuk. Deze set is essentieel voor iedereen die beter, gladder en zonder irritatie wil scheren. Dit is echt goed!"

De set bevat:

Shaving Oil (30ML)

Aftershave Lotion (100 ML)

HOE TE GEBRUIKEN:

Step 1

VOOR HET SCHEREN OF TRIMMEN:

Breng een kleine hoeveelheid olie aan op de palm van je hand en masseer het zachtjes op het gewenste gebied en je bent klaar om te scheren of trimmen.

Step 2

AFTERCARE:

Breng de lotion aan en verspreid deze gelijkmatig over het zojuist getrimde of geschoren gebied.

Wij versus de concurrentie

wij overige
Hoogwaardige ingrediënten
Beschermende olie
Geen roodheid of irritatie
Geen scheerirritatie

BEKIJK WAT MANNEN ZOALS JIJ ZEGGEN.

"Jarenlang heb ik te maken gehad met pijnlijke ingegroeide haren na het scheren. Het was een costante bron van frustratie en schaamte. Maar Bald Balls heeft alles veranderd. De verzorgingsset heeft mijn ingegroeide haren en het bijbehorende ongemak aanzienlijk verminderd. Eindelijk voel ik comforta bel en zelfverzekerd in mijn eigen huid."

-Willem T. | Verified Buyer

"Bald Balls begrijpt de uitdagingen van een gevoelige huid. Ik was het zat om scheerproducten te gebruiken die mijn irritatie verergerden. Maar deze verzorgingsset is a gamechanger. Het kalmeert mijn huid en laat het fris and ruggine aanvoelen. Eindelijk kan ik mijn kruis verzorgen zo sotto de angst voor pijnlijke gevolgen!"

-Martijn S. | Verified Buyer

"Na mijn scheiding wilde ik mijn zelfvertrouwen terugkrijgen en me weer goed voelen over mezelf. Bald Balls kwam als geroepen! Deze verzorgingsset is een reddingsboei geweest, het pakt mijn probleem van ingegroeide haren and ongemak na het scheren aan. Nu kan ik me met een Gerust Hart si concentra sulle nuove esperienze."

-Koen A. | Verified Buyer

"Ik kan Bald Balls niet genoeg danken voor het bieden van een scheerervaring die me niet achterlaat met irritatie and rode vlekken. La combinazione di de scheerolie e lozione dopobarba è un abbinamento perfetto. È delicato, efficace, e mi aiuta a een hernieuwd zelfvertrouwen gegeven in mijn verzorgingsroutine."

-Joris I. | Verified Buyer

"Ik heb eindeloos veel producten geprobeerd die beloofden de irritatie na het scheren te verminderen, maar niets haalt het bij Bald Balls. La combinazione di scheerolie e lozione dopobarba heeft echt het verschil gemaakt. Mijn kruis voelt happy en comfortabel, zonder irritaties. Eindelijk kan ik van seks genieten zonder me zorgen te make over ongemak."

-LarsJ. | Verified Buyer

VEELGESTELDE VRAGEN

POSSO IK HET OOK OP ANDERE LICHAAMSDELEN GEBRUIKEN??

Sì, l'allegria e il dopobarba si sviluppano per l'olio delicato e anche noi due siamo geschikt per altre bevande alcoliche. Penso che l'immagine sia un pene e un biglietto, ma anche io sono un bene di tutto.

ZIJN DE PRODUCTEN GESCHIKT VOOR DE GEVOELIGE HUID?

Ogni prodotto è stato creato per l'ambiente ideale e può essere utilizzato per l'uso sull'ambiente della palla. Ze voeden, beschermen e kalmeren de huid.

WAAR WORDEN DE SCHEEROLIE EN AFTERSHAVELOTION GEPRODUCEERD?

De Scheerolie en Aftershavelotion worden in Nederland geproduceerd.

PRIKT DE SCHEEROLIE?

Il prezzo di Scheerolie non è quello che ho visto sull'huid.

COS'È HET VERSCHIL TUSSEN SCHEEROLIE EN AFTERSHAVELOTION?

De Scheerolie wordt gebruikt tijdens het scheren. Hiermee bescherm je de huid en zorg je voor een happy eindresultaat. Il dopobarba breng je na het scheren en afdrogen aan op de geschoren huid om deze te calmarsi e idratarsi.

HOE VAAK MOET IK MIJN BALLEN SCHEREN?

Dat mag je helemaal zelf bepalen. Als je compleet gladde ballen wilt, raden we je aan om de paar dagen te scheren. Suggerimento: porta una minima quantità di cibo a settimana per te scheren voorkom jeuk van terug groeiende haartjes.

Onze garantie

Bij Bald Balls zijn we enorm trots op de kwaliteit en effectiviteit van onze producten. We zijn ervan overtuigd dat je helemaal tevreden zult zijn met je aankoop. Daarom bieden we een 100% geld-terug-garantie van 30 dagen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we staan volledig achter de waarde en prestaties van onze producten. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, en deze garantie weerspiegelt onze toewijding om jouw vertrouwen in Bald Balls te waarborgen

OP ZOEK NAAR EEN GLADDE EN COMFORTABELE SCHEERERVARING?

Wordt ook een van onze tevreden klanten voor wie Bald Balls hun favoriete verzorgingsproduct is geworden. Door onze garantie op kwaliteit kan jij zorgeloos vertrouwen op de effectiviteit en betrouwbaarheid van onze producten. Goed voor jou en het resultaat.

👉Koop Nu

Sander H. | Verified Buyer

"Bald Balls is een gamechanger voor mij! Ik zag er altijd tegenop om mijn ballen te scheren vanwege de pijnlijke ingegroeide haren. Maar sinds ik deze verzorgingsset gebruik, heb ik minder last van irritatie en ingegroeide haren. Eindelijk kan ik vol vertrouwen daten!"