3 Good Reasons to Shave Your Balls Right Now

3 Goede redenen om nu je ballen te scheren

Dus, je denkt aan manscaping... Of misschien heb je er nog nooit echt over nagedacht tot vandaag. Dat is prima, het maakt je niet raar, geloof me. We weten dat deze dingen niet erg mainstream zijn, maar het wordt steeds gebruikelijker voor mannen om extra zorg te dragen voor hun intieme delen. En wie houdt er niet van haarloze ballen? Het is tenslotte de 21e eeuw. Meer en meer mannen (en vrouwen) genieten van haarvrije en gladde ballen. Dus pak die scheermes en scheer je ballen.

Allereerst, een veelvoorkomende misvatting over het scheren van ballen. De meeste mensen denken dat je alleen het daadwerkelijke deel dat eruitziet als ballen, ook wel bekend als 'het scrotum', moet scheren. Maar je kunt ook de penis, billen en het hele liesgebied scheren.

Het maakt niet alleen het hele gebied schoner, maar het voelt ook comfortabeler. Sterker nog, het is veel beter om het hele gebied te scheren dan slechts een deel ervan. En als je nog steeds sceptisch, lees goed, want ik ga je vertellen waarom je nu je ballen moet scheren.

1. Geeft je instant zelfvertrouwen

Stel je voor dat je al tien jaar lang haar op je ballen hebt. Voel je al die jeuk? Bah, ik ook. We leven niet meer in de steentijd waarin mannen hun ballen niet scheren. We leven  in het moderne tijdperk waarin mannen zorgen voor hun uiterlijk en ervoor zorgen dat ze er schoon uitzien - en ja, ik heb het ook over de delen die de meeste mensen niet zien: ballen. Het scheren van je ballen geeft je comfort en met comfort komt zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen = betere prestaties. Met gladde ballen zit je nooit fout.

2. Je partner zal het waarderen 

Als je seksueel actief bent, is het waarschijnlijk verstandig om je ballen te scheren. Seks met geschoren ballen zal sensueler aanvoelen voor jou en veel prettiger zijn voor je partner. Niemand wil natuurlijk ballenhaar tussen zijn/haar tanden hebben - dit kan heel ongemakkelijk zijn voor jou en je partner, vooral tijdens orale seks. Hoe gladder de ballen, hoe beter. Met geschoren ballen zal seks plezierig, probleemloos en een geweldige ervaring zijn.

3. Verbetering van de hygiëne

Als je niet de persoon wilt zijn die constant aan zijn ballen krabt, dan moet je serieus beginnen met scheren. Het hebben van harige ballen vereist dat je het vaker moet wassen en het kost veel tijd om het schoon te houden.

Bovendien is het hebben van harige geslachtsdelen de belangrijkste oorzaak van jeuk. Wanneer je je ballen scheert, is het gemakkelijker schoon te maken en kost het minder tijd.

Maar, gebruik een scherp scheermesje en een goede scheerolie, zoals Bald Balls Shaving Oil. En geef jezelf voldoende tijd.

Nette ballen zijn fijne ballen, toch?

We krijgen al van genoeg dingen jeuk in ons leven, maar niet van onze ballen!