BALD BALLS SCHEEROLIE

Sterk Hydraterend

Onze scheerolie formule bevat aloë vera blad extract en frambozenzaadolie om je zaakje goed te hydrateren.


Getolereerd door de Gevoelige Huid

Bevat huidvriendelijke ingrediënten zoals eikenmosextract en sojaolie, met ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen om de huid tijdens het scheren te
beschermen.


Hou het Koel


Het verkoelende en verzachtende effect van aloë vera voorkomt een branderig gevoel na het scheren en helpt je van zweterige ballen af.

 

Alles wat je moet weten over onze scheerolie

Frambozenzaadolie
Goed nieuws voor je ballen: onze scheerolie bevat frambozenzaadolie. Dit is rijk aan vitamine E en antioxidanten, wat jeuk en irritatie helpt voorkomen. Daarnaast is het een goede bron van omega-3 vetzuren die alles zacht en soepel houden.


Sojaolie
Onze scheerolie zit ook bomvol sojaolie. Hier zit weer linolzuur in, wat de barrièrefunctie van de huid op je ballen helpt herstellen. Sojaolie heeft ook een ontstekingsremmende werking en kan irritatie voorkomen.


Aloe vera extract
Deze plant is een heilige graal voor de huid. Het extract herstelt huidbeschadigingen, kalmeert irritaties, hydrateert, verzacht en houdt de huid op je ballen jong en soepel.


Eikenmosextract
Minder bekend maar niet minder effectief: eikenmosextract. Dit goedje bestrijd ontstekingen die kunnen ontstaan tijdens het scheren en kan je circulatie verbeteren.

Isoamyl cocoate
Onze scheerolie voelt licht aan op de huid, is niet vettig en plakt niet dankzij de toevoeging van isoamyl cocoate. Er ontstaat minder wrijving tussen het mesje en de huid, waardoor je dichter op de huid kan scheren, een gladder resultaat behaalt en zelfs met gevoelige huid minder irritatie ervaart.

Shop nu

BALD BALLS AFTERSHAVELOTION

Hydrateert de Boel
Onze Bald Balls aftershavelotion bevat aloë vera extract en zonnebloemolie met vitamine E die de huid op de ballen hydrateren en soepel houden. De lotion bestrijdt irritatie, jeuk, roodheid en als bonus ook nare geurtjes.

De Hele dag op je Best
Voel je de hele dag goed verzorgd en fris. Het citroenzuur in de aftershavelotion reinigt en het extract van blaasjeswingerd kalmeert de jeukende huid. 

Beschermend
Betaglucaan ken je wellicht als voedingssupplement maar kan ook via aanbreng op de huid ontstekingen verminderen en vrije radicalen helpen bestrijden. Zo blijft de kwetsbare huid op je ballen goed beschermd.

Alles wat je moet weten over onze aftershavelotion

Aqua
Of simpel gezegd: water. Dit maakt de aftershavelotion licht en vloeibaar en verbeterd de opname van wateroplosbare ingrediënten. 

Pentylene Glycol
Dit goedje is antimicrobieel en vochtbindend. Dit betekent dat het de huid hydrateert en de groei van micro-organismen op de huid tegengaat. Daarnaast helpt het bij het stabiliseren van emulsies.


Haver aventhramiden
Haver is een uitstekend ingrediënt voor de verzorging van de droge huid dankzij de aventhramiden die het bevat. Deze stoffen hebben jeukwerende en ontstekingsremmende eigenschappen – fijn voor na het scheren.

Aloe vera extract (H1)
Het aloë vera extract in de aftershavelotion herstelt huidbeschadigingen, kalmeert irritaties, hydrateert, verzacht en houdt de huid op je ballen jong en soepel.

Blaasjeswingerd extract (H1)
Niet alleen een leuke plant vangwege de ballonvormige vruchten maar wordt ook nog eens goed verdragen door de gevoelige huid en is bijzonder effectief tegen roodheid en jeuk en in het minimaliseren van vochtverlies.

Citroenzuur
Het klinkt wat heftig maar is een veilig en natuurlijk ingrediënt in verzorgingsproducten. Citroenzuur reinigt de huid en helpt huidelasiticiteit verbeteren.

Zonnebloemolie
Zonnebloemolie verstopt de poriën niet, is rijk aan vitamine E en ondersteunt het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Houdt de ballen dus lekker jong.


Betaglucaan
Betaglucaan heeft een kalmerend effect op de huid, die soms rood kan worden of branderig kan aanvoelen na het scheren. Ook vormt het een laagje op de huid dat vochtverlies tegengaat.

Shop nu