A COMPLETE GUIDE ON USING THE BEST BALL SHAVER OF ALL TIME: THE RAZOR

JOUW GIDS OVER HET SCHEREN VAN JE BALLEN MET EEN SCHEERMES.

Heb je er ooit aan gedacht om je ballen te scheren met een scheermes? Of misschien stel je het al maanden of jaren uit omdat je gewoon geen idee hebt hoe je het moet doen?

Ik begrijp het. Maar het is tijd om persoonlijk te worden met je intieme delen. Je zou kunnen denken: "Maar waarom zou ik mijn ballen willen scheren?" of "Doet het geen pijn?" en "Gaat het niet jeuken en irriteren?"

Welnu, we hebben de antwoorden op deze vragen en meer! In deze blog bieden we je alles wat je moet weten over het scheren van je ballen, zodat je zelfverzekerd kunt zijn in je verzorgingsroutine.

Gladde ballen voelen altijd goed, gedurfd en bevrijdend aan. Tenminste voor de meesten van ons. Dat is waarom wij bij Bald Balls fans zijn van het scheren van de ballen met behulp van de beste ball shaver aller tijden: de scheermes. Het is natuurlijk heel gemakkelijk, met de juiste gereedschappen.

Hier heb je: De enige gids die je nodig hebt om gladde ballen te krijgen met behulp van een scheermesje. Veilig, prettig en het zal je in no-time een "suave" gevoel geven.

 

Tip 1: Neem de tijd.

Als je gehaast bent, kunnen dingen erg rommelig worden. Over het algemeen moet je nooit scheren als je gehaast bent. Neem de tijd, ontspan, bereid de boel voor door lange haren te trimmen met een elektrische trimmer of zelfs gewoon een schaar en neem de tijd om te scheren. Je ballen zullen je later bedanken! 

Tip 2: Doe het onder de douche

Als je een fan bent van warme douches - nog beter. Warm water maakt het gemakkelijker om je ballen te scheren door het schaamhaar te 'verzachten'. Het ontspant ook de huid waardoor het gemakkelijker is om het uit te rekken zonder verwondingen te veroorzaken.

Maar hé, als je een 'koude-douche-man' bent (zoals ik)! Het enige wat je moet doen is een natte, warme handdoek tegen je ballen drukken gedurende een paar minuten voor moeiteloos scheren. Scheer nooit met koud water omdat het de huid op je ballen doet samentrekken, waardoor het gevoeliger wordt voor snijwondjes van het mes. Ik weet zeker, dat wil je niet. 

Tip 3: Gebruik een smeermiddel

Als je gladdere ballen wilt, dan moet je het op de "gladdere" manier doen. Je weet wat ik bedoel - smeermiddel is 'key' tot een prettige scheerbeurt, en ja, dat geldt ook voor het scheren van je ballen.

Smeermiddelen verzachten de haren en beschermen de huid tijdens het scheren. Hiervoor raden we Bald Balls Shaving Oil aan. Bald Balls is helder en stelt je in staat om te zien wat je daar beneden doet. Het enige wat je hoeft te doen is een paar druppels op je handpalm aanbrengen, je handen tegen elkaar wrijven en het gelijkmatig inmasseren op de huid aan de basis van je penis en ballen. Laat het 20-30 seconden intrekken voordat je gaat scheren voor een soepele, probleemloze scheerbeurt.

Tip 4: Stretch de huid 

Dit is de pro tip. Het uitrekken van de huid op je ballen verwijdert eventuele vouwen en rimpels, zodat je veiliger kunt scheren. Rek de huid volledig uit om van de basis tot aan de kop te scheren. Trek ook de huid op je ballen strak en scheer ze met korte, voorzichtige bewegingen.

Extra tips:

  • Gebruik een goed scheermes.
  • Gebruik een nieuw, scherp mesje.
  • Maak je mesje schoon tussen het scheren en na gebruik.
  • Scheer met de richting van de haargroei mee, niet tegen de richting in.
  • Oefen niet te veel druk uit met het mesje.
  • Na je douche, dep je ballen droog. Wrijf er niet overheen.

Tip 5: Huid verzorgen na het scheren

Natuurlijk heeft het scheren ook wat naverzorging nodig! Om vocht aan de huid toe te voegen, breng je een aftershave lotion aan op de geschoren gebieden. Een goede naverzorging vermindert aanzienlijk de kans op roodheid, irritatie en ingegroeide haren. Zorg ervoor dat je een lotion gebruikt die geschikt is voor de gevoelige huid. Voel je vrij om de lotion ook op dagen dat je niet geschoren hebt aan te brengen. Het gezond en gehydrateerd houden van de huid zal de scheerresultaten verbeteren.

Over het algemeen is het scheren van je ballen niet moeilijk. Maar neem de tijd! En met een gladde ballen is de date leuker!