TO SHAVE OR NOT TO SHAVE RIGHT BEFORE SEX

Moet je wel of niet scheren vlak voor seks?

Het is tijd voor een date, maar je hebt je manscaping routine niet bijgehouden. Moet je je ballen scheren vlak voor de seks of het zo laten?

Als je nog maar vijf minuten hebt voordat je vertrekt, sla het scheren dan over. Door te haasten loop je het risico om jezelf pijn te doen en de huid te irriteren, wat niet gaat helpen. Als je nog wat meer tijd hebt, kun je je ballen zeker scheren voordat je seks hebt. Met de juiste huidverzorging tijdens en na het scheren hoef je je geen zorgen te maken over huidirritatie.

Als je een (paar) uur van tevoren scheert, kun je je aftercare-product laten absorberen, zijn werk laten doen en je huid wat tijd geven om te herstellen. Het oordeel? Scheer je ballen op de dag zelf. Je huid voelt het gladst direct na het scheren, niets verslaat dat gevoel. Sla het scheren over als je haast hebt. Hier zijn vier voordelen van het scheren van je ballen voor de seks.

 

1. Boost je zelfvertrouwen:

Door op een positieve manier voor je lichaam en uiterlijk te zorgen, kun je er meer waardering voor krijgen. Denk aan sporten of gezond eten. Het bijhouden van een regelmatige verzorgingsroutine stimuleert een positief lichaamsbeeld en is geweldig voor je zelfvertrouwen. De resulterende boost kan zelfs je seksuele prestaties verbeteren!

2. Je partner zal het leuk vinden:

Je verzorgde uiterlijk signaleert anderen dat je jezelf respecteert en verzorgt. Dit kan je veel aantrekkelijker maken voor je partner. Zelfs in langdurige relaties, waar je volledig comfortabel bent met elkaar, kan het prioriteit geven aan je uiterlijk helpen om de vonk levend te houden. Het toont ook aan dat je partner rekening houdt met hun wensen en behoeften. Niets is minder sexy dan het moeten verwijderen van schaamharen van je tong. Het scheren van je ballen voorkomt ook onaangename geuren daar beneden. Vooral als je ervan houdt als je ballen worden aangeraakt en gelikt, is het scheren ervan voor de seks geen slecht idee.

3. Sensueel:

Zonder haar in de weg ervaar je een heel nieuw gevoel van luchtigheid en gevoeligheid. Seks zal fysiek anders aanvoelen.

4. Spice things up:

Het scheren van je ballen kan je seksleven wat meer pit geven. Als je al een tijdje seks hebt met dezelfde persoon, kan iets nieuws proberen helpen om dingen interessant te houden. Als het de eerste keer is met iemand,..

Er zijn bepaalde standjes waarbij je er veel aantrekkelijker uitziet met geschoren ballen:

  • 69: face in balls - speaks for itself
  • Blow job: ditto

 

Als je wil, probeer dan wat variaties van deze posities. Je kent waarschijnlijk de liggende 69 al, maar heb je geprobeerd het zittend te doen terwijl je je partner ondersteboven vasthoudt? Of, als je de uitdaging aangaat, ondersteun ze dan staand?

Om af te sluiten, vergeet niet om lang haar voor het scheren te trimmen, een scherp mes en een goede scheerolie te gebruiken en daarna voorzichtig wat aftershave lotion in de huid te masseren. Neem de tijd, geef je ballen de liefde die ze verdienen en gebruik het scheerritueel om je humeur op te peppen en jezelf te energiseren. Ga ervoor!

Ben je nieuw in manscaping? Bekijk dan de ultieme gids voor het scheren van je ballen.m